epservice.one

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.
50 år i branschen!

Vi vet vilken utrustning som passar din tvättstuga.

EP-Service erbjuder fastighetsägare och bostadsrättsföreningar kompletta lösningar för den gemensamma tvättstugan.

Service med ett leende

Vi på EP-Service vet att en fungerande tvättstuga är viktig för trivseln i bostadsrättsföreningar och fastigheter. Med vår service, alltid med ett leende, ser vi till att din tvättutrustning är i toppskick.

Vi rekomenderar rätt produkter

För oss är det viktigt att rekommendera rätt produkter för just din tvättstuga. Vi vägleder dig genom valet av maskiner och utrustning som passar era behov och budget.

Serviceavtal där vi tar fullt ansvar

Med våra serviceavtal kan du känna dig trygg. Vi tar fullt ansvar för underhållet av din tvättutrustning så att du kan fokusera på det som är viktigt för din fastighet eller förening.

architectural-home-interior-1.jpg
Vilka är vi

KOMPLETTA LÖSNINGAR FÖR DEN GEMENSAMMA TVÄTTSTUGAN

VÄLKOMMEN TILL EP-SERVICE

EP-Service erbjuder fastighetsägare och bostadsrättsföreningar kompletta lösningar för den gemensamma tvättstugan.

Vi tillhandahåller maskiner och garantiservice från marknadens ledande fabrikat där vi tar ansvar under hela produktlivslängden. Vår märkesobundenhet ger våra kunder stor valfrihet och helt andra möjligheter än vid en kontakt direkt med tillverkaren av maskinen.

Välj en återförsäljare av professionell tvättstugeutrustning såsom industritvättmaskiner och professionella torktumlare till den gemensamma tvättstugan som tar ansvar för sina produkter och som är långsiktig i sina kundrelationer.

Hos oss får ni hjälp hela vägen till den perfekta tvättstugan för just era behov. Dessutom är vi väldigt enkla och trevliga att ha att göra med!

Välkommen till EP-Service!

0 års
Erfarenhet
How We Work

Our Work Procedure

Client Design Consultation

We bring the right people together to challenge established thinking and drive transform in 2020

Prototyping Home Design

We bring the right people together to challenge established thinking and drive transform in 2020

Processing To Design Home

We bring the right people together to challenge established thinking and drive transform in 2020

Perfect Partner

We Have Priority For Can Create Dream Home Design

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Trust Us Now

Why Choice Our Home Design Interior Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Folksam EN TRYGG SERVICE

"På Folksam har vi använt EP-Service till reparation och installation av vitvaror och tvättutrustning i vårt fastighetsbestånd i malmöregionen i många år. Vi är mycket nöjda med den service vi fått. EP-Service är tydliga och trygga i vad de lovar och utför sina uppdrag med högsta klass." Krister Bergström, Folksam Fastigheter AB

Af Bostäder SMIDIGT OCH FLEXIBELT

Vi har nyligen inlett vårt samarbete med EP-service för installation och service av vitvaror samt tvätt utrustning. Deras långa erfarenhet av service och kvalitetstänk gjorde vårt val av leverantör enkelt. Under de tre månader långa förhandlingar visade de på stor flexibilitet och smidighet. Dessutom är de en av få leverantörer som kan ge oss den fullservice vi efterfrågade. Under de inledande månaderna har de absolut infriat förväntningarna bl.a. avseende våra höga krav på leveranstider, service, bemötande. Rose-Marie Stolpe, AF Bostäder

Stena Fastigheter TREVLIGA OCH TILLGÄNGLIGA

"Stena Fastigheter har sedan Maj 2008 Fastigheter i Lomma/Bjärred. Vi behövde någon som kunde serva våra vitvaror och vår tvättutrustning och då vi använde oss av EP-Service redan tidigare valde vi att fortsätta detta samarbetet i Lomma, vilket fungerar både bra och snabbt. På kontoret finns trevlig personal som hjälper till och ger råd när behov finns. De har de flesta reservdelar och produkter i lager och betjäningen går snabbt. Jag är mycket nöjd." Jan Halvorsen, Stena Fastigheter AB Krister Bergström, Folksam Fastigheter AB

Södertorpsgården GOD SERVICE

"Södertorpsgårdens seniorboende använder EP-service vid nyinstallation och reparation av vitvaror och fastighetstvätt. Vi har alltid varit mycket nöjda, liksom våra hyresgäster med den goda service som EP-Service erbjuder oss." Anders Palmqvist, Södertorpsgården