STARKA BAND TILL LEVERANTÖRERNA

 

Certifierad Servicepartner för Podab

Som Professionell Podab Partner har vi full tillgång till Podabs serviceutbildningar och partnerutbud. Vi är ständigt uppdaterade på den senaste tekniken och kan erbjuda våra kunder ett komplett serviceutbud. Endast ett fåtal bolag i vår bransch uppnår denna certifiering.

Läs mer om Podab här: http://www.podab.se

CERTIFIERAD SERVICEPARTNER FÖR Míele

Vi har ett nära sammarbete med Miele Professional och som Miele Elite Retailer får vi tillgång alla Mieles serviceprogram och utbildningar. Vi kan också erbjuda Mieles fulla utbud till bästa möjliga pris.

 • En trygg service

  "På Folksam har vi använt EP-Service till reparation och installation av vitvaror och tvättutrustning i vårt fastighetsbestånd i malmöregionen i många år. Vi är mycket nöjda med den service vi fått. EP-Service är tydliga och trygga i vad de lovar och utför sina uppdrag med högsta klass."

  Krister Bergström, 
  Folksam Fastigheter AB

 • Trevliga och tillgängliga

  "Stena Fastigheter har sedan Maj 2008 Fastigheter i Lomma/Bjärred. Vi behövde någon som kunde serva våra vitvaror och vår tvättutrustning och då vi använde oss av EP-Service redan tidigare valde vi att fortsätta detta samarbetet i Lomma, vilket fungerar både bra och snabbt. På kontoret finns trevlig personal som hjälper till och ger råd när behov finns. De har de flesta reservdelar och produkter i lager och betjäningen går snabbt. Jag är mycket nöjd."

  Jan Halvorsen, Stena Fastigheter AB

 • God service

  "Södertorpsgårdens seniorboende använder EP-service vid nyinstallation och reparation av vitvaror och fastighetstvätt.

  Vi har alltid varit mycket nöjda, liksom våra hyresgäster med den goda service som EP-Service erbjuder oss."

  Anders Palmqvist, Södertorpsgården

Memory: 1.75 mb