Lediga jobb på EP-Service just nu

Servicetekniker TvättstugeutrustninG

Vi söker en driven och serviceminded tekniker med erfarenhet av att möta och förstår människor i deras yrkesroll som vaktmästare, bovärdar, driftansvariga. Våra kunder som framförallt består av fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar ställer höga krav på vår servicenivå. Vi letar efter dig som är dynamisk och självgående och förstår hur viktig tvättstugan är för fastigheten och varför våra kunder kräver en snabb och korrekt utförd service.

Du skall arbeta prestigelöst och förtroendeingivande. Du är ständigt hungrig på att veta mer om de produkter du skall reparera och brinner för att ge kunden absolut bästa service vid varje tillfälle.

Som servicetekniker på EP-Service arbetar du självständigt och frigående. Du jobbar i ett team av tekniker med en otrolig erfarenhet och kompetensnivå där du kommer få bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas.

Du arbetar med produkter som ligger i framkant vad det gäller utveckling och teknik. Produkter som ständigt utvecklas och där din erfarenhet och åsikt räknas för våra leverantörer. Våra tekniker är ständigt med och utvärderar och vidareutvecklar våra leverantörers produkter. Du blir en viktigt kugge i det arbetet.

Du kommer få gå på flertaliga internutbildningar och även besöka våra leverantörer för utbildning hos dem. Vi ställer krav på våra tekniker – men samtidigt ger vi dem en stor frihet att utöva sin yrkesroll.

Välkommen med din ansökan till asa.hattmark@epservice.se

 

 

 

 

 

 • En trygg service

  "På Folksam har vi använt EP-Service till reparation och installation av vitvaror och tvättutrustning i vårt fastighetsbestånd i malmöregionen i många år. Vi är mycket nöjda med den service vi fått. EP-Service är tydliga och trygga i vad de lovar och utför sina uppdrag med högsta klass."

  Krister Bergström, 
  Folksam Fastigheter AB

 • Trevliga och tillgängliga

  "Stena Fastigheter har sedan Maj 2008 Fastigheter i Lomma/Bjärred. Vi behövde någon som kunde serva våra vitvaror och vår tvättutrustning och då vi använde oss av EP-Service redan tidigare valde vi att fortsätta detta samarbetet i Lomma, vilket fungerar både bra och snabbt. På kontoret finns trevlig personal som hjälper till och ger råd när behov finns. De har de flesta reservdelar och produkter i lager och betjäningen går snabbt. Jag är mycket nöjd."

  Jan Halvorsen, Stena Fastigheter AB

 • God service

  "Södertorpsgårdens seniorboende använder EP-service vid nyinstallation och reparation av vitvaror och fastighetstvätt.

  Vi har alltid varit mycket nöjda, liksom våra hyresgäster med den goda service som EP-Service erbjuder oss."

  Anders Palmqvist, Södertorpsgården

Memory: 1.5 mb