epservice.se

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Installationstjänster

INSTALLATIONSTJÄNSTER

Köp dina vitvaror av oss – och lägg till installation, så tar vi hand om alltihopa. Du behöver inte tänka på något. EP-Service sköter kontakten med hyresgästen och hanteringen av produkterna. 

Våra processer för att hantera installationer av vitvaror har utarbetats under 20 års tid. Vår gedigna erfarenhet och effektiva logistik ger dig som fastighetsägare eller förvaltare stort värde. Låt oss ta hand om hela ärendet och få dina vitvaror utbytta snabbt och korrekt till rimliga priser med nöjda hyresgäster!

Nedan följer en kort sammanfattning på hur det kan se ut när du beställer installation av vitvaror hos oss:

ORDERMOTTAGNING

Veronica och Ellie tar emot er beställning på telefon eller mail.
Oavsett reparation eller installation ser de till att du får professionell service. Ingen fråga är irrelevant, de finns här för er skull

SAMORDNING

Johan beställer produkterna. När dessa ankommer till vårt lager ringer Johan och Kim till hyresgästen, företaget eller privatpersonen som lagt ordern. Då bokas en tid för leverans och installation, som ska passa båda parter.

LAGERHANTERING

Allt gods kontrolleras och omhändertas samt administreras av vår lagerpersonal för en så smidig och effektiv hantering till våra kunder som möjligt. 

LEVERANS

Våra installatörer lastar bilarna fulla varje morgon, som därefter kör ut till kund för att leverera och installera enligt tidsplan i hela Skåne. 

INSTALLATION

Väl på plats bärs produkterna in och installeras fackmannamässigt, direkt i köket eller i tvättstugan. Installatörerna frånkopplar de gamla vitvarorna , packar upp emballaget och ser till att produkterna hamnar på rätt plats och blir rätt monterade för att du ska kunna använda dina vitvaror omgående problemfritt. Vi tar sedan med oss den gamla produkten och säkerställer en miljövänlig efterhantering.