Om oss

Stora men små, det är ett sätt att beskriva EP Service. Ett annat kan vara: tradition men moderna. På EP Service försöker vi stå med fötterna i båda lägren. Vi försöker behålla den personliga känslan och engagemanget i familjeföretaget. Samtidigt som vi hela tiden strävar framåt för att leda utvecklingen..

Så har det varit sedan EP Service Kyl- och Maskin AB grundades av Erik Persson 1966 i lokaler på Tärningholmsgatan i Malmö. Två år senare gick flyttlasset till grannkommunen Lomma. I slutet av 70-talet började EP Service sakta växa ur kostymen i sina dåvarande lokaler och flyttade till nya på Järnvägsgatan i Lomma. Där verkade vi i mer än 25 år för att nu i helt nybyggda lokaler vidareutveckla vår verksamhet på Industrigatan i Lomma.

 

 

 • En trygg service

  "På Folksam har vi använt EP-Service till reparation och installation av vitvaror och tvättutrustning i vårt fastighetsbestånd i malmöregionen i många år. Vi är mycket nöjda med den service vi fått. EP-Service är tydliga och trygga i vad de lovar och utför sina uppdrag med högsta klass."

  Krister Bergström, 
  Folksam Fastigheter AB

 • Trevliga och tillgängliga

  "Stena Fastigheter har sedan Maj 2008 Fastigheter i Lomma/Bjärred. Vi behövde någon som kunde serva våra vitvaror och vår tvättutrustning och då vi använde oss av EP-Service redan tidigare valde vi att fortsätta detta samarbetet i Lomma, vilket fungerar både bra och snabbt. På kontoret finns trevlig personal som hjälper till och ger råd när behov finns. De har de flesta reservdelar och produkter i lager och betjäningen går snabbt. Jag är mycket nöjd."

  Jan Halvorsen, Stena Fastigheter AB

 • God service

  "Södertorpsgårdens seniorboende använder EP-service vid nyinstallation och reparation av vitvaror och fastighetstvätt.

  Vi har alltid varit mycket nöjda, liksom våra hyresgäster med den goda service som EP-Service erbjuder oss."

  Anders Palmqvist, Södertorpsgården

Memory: 1.5 mb