KONTAKT
Kontakt
x-img

REFERENSARBETEN

Landskrona Bois

Landskrona Bois fotbollsklubb behövde större tvättkapacitet till sin tvättstuga på Landskrona Idrottsplats. Vi installerade nya Podab HX80 tvättmaskiner och nya Podab T9E torktumlare. Tvättandet för eldsjälen Lasse blev plötsligt mycket enklare! Vi önskar Bois lycka till i seriesystemet i jakten på allsvenskan.

Kund: Landskrona Bois 

Gånglåtsvägen, Malmö

Trianon gjorde en heluppfräschning av sina tvättutrymmen på Lindängen i Malmö och satsade fullt ut på värmepumpsteknik för sina torkmöjligheter i elva helrenoverade tvättstugor. Resultatet blev väldigt bra och Trianon har samtidigt kraftigt minskat sina energikostnader i fastigheten.

Kund: Trianon Fastighets AB

Sofiaparken 6, Lund

Vi stod för en helupprustning av torkmöjligheterna i BRF Svenshögs tvättstuga i Sofiaparken i Lund. Allt från håltagning, till elarbeten och ventilationsdragning till själva maskininstallationerna.

Kund: BRF Svenshög

Köpenhamnsvägen 28, Malmö

Torktumlaren på Köpenhamnsvägen 28 var gammal och bidrog till kondens på väggar och tak. Vi bytte maskinen till en ny direktutblåsmaskin för att förbättra ventilationen och torkmöjligheterna i tvättstugan. Vi borrade utblåshål och drog ny ventilation tillsammans med installtionen av ny torktumlare.

Kund: MKB Fastighets AB

Adjunktsgatan 3, Malmö

Torkmöjligheterna i detta torkrummet på Adjunktsgatan i Malmö var något begränsade då det lilla, äldre aggregatet inte förmådde torka tvätten snabbt och effektivt nog. På uppdrag av MKB installerade vi ett nytt torkskåp med direktutblåsning, tog ner tvättlinorna, kasserade aggregatet och förbättrade därmed torkmöjligheterna avsevärt.

Kund: MKB Fastighets AB

KUNGSGATAN 33, MALMÖ

BRF Gotthard i Malmö villa minska sina energi- och vattenkostnader för tvättstugan och samtidigt göra det hela lite mer trivsamt. Vi drog fram varmatten till maskinerna, installerade nya tvättmaskiner och en värmepumpstorktumlare från Miele. Succé!

Kund: BRF Gotthard 
 • Smidigt och flexibelt

  Vi har nyligen inlett vårt samarbete med EP-service för installation
  och service av vitvaror samt tvätt utrustning. Deras långa erfarenhet
  av service och kvalitetstänk gjorde vårt val av leverantör
  enkelt. Under de tre månader långa förhandlingar visade de på
  stor flexibilitet och smidighet. Dessutom är de en av få leverantörer
  som kan ge oss den fullservice vi efterfrågade.
  Under de inledande månaderna har de absolut infriat förväntningarna
  bl.a. avseende våra höga krav på leveranstider, service,
  bemötande.


  Rose-Marie Stolpe, AF Bostäder

 • En trygg service

  "På Folksam har vi använt EP-Service till reparation och installation av vitvaror och tvättutrustning i vårt fastighetsbestånd i malmöregionen i många år. Vi är mycket nöjda med den service vi fått. EP-Service är tydliga och trygga i vad de lovar och utför sina uppdrag med högsta klass."

  Krister Bergström, 
  Folksam Fastigheter AB

 • Trevliga och tillgängliga

  "Stena Fastigheter har sedan Maj 2008 Fastigheter i Lomma/Bjärred. Vi behövde någon som kunde serva våra vitvaror och vår tvättutrustning och då vi använde oss av EP-Service redan tidigare valde vi att fortsätta detta samarbetet i Lomma, vilket fungerar både bra och snabbt. På kontoret finns trevlig personal som hjälper till och ger råd när behov finns. De har de flesta reservdelar och produkter i lager och betjäningen går snabbt. Jag är mycket nöjd."

  Jan Halvorsen, Stena Fastigheter AB

 • God service

  "Södertorpsgårdens seniorboende använder EP-service vid nyinstallation och reparation av vitvaror och fastighetstvätt.

  Vi har alltid varit mycket nöjda, liksom våra hyresgäster med den goda service som EP-Service erbjuder oss."

  Anders Palmqvist, Södertorpsgården

Memory: 2 mb