epservice.se

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Referenser

Kund: Landskrona Bois

LANDSKRONA BOIS

Landskrona Bois fotbollsklubb behövde större tvättkapacitet till sin tvättstuga på Landskrona Idrottsplats. Vi installerade nya Podab HX80 tvättmaskiner och nya Podab T9E torktumlare. Tvättandet för eldsjälen Lasse blev plötsligt mycket enklare! Vi önskar Bois lycka till i seriesystemet i jakten på allsvenskan.

Före
Efter
Före
Efter
Kund: Trianon Fastighets AB

GÅNGLÅTSVÄGEN, MALMÖ

Trianon gjorde en heluppfräschning av sina tvättutrymmen på Lindängen i Malmö och satsade fullt ut på värmepumpsteknik för sina torkmöjligheter i elva helrenoverade tvättstugor. Resultatet blev väldigt bra och Trianon har samtidigt kraftigt minskat sina energikostnader i fastigheten.

Kund: BRF Svenshög

SOFIAPARKEN 6, LUND

Vi stod för en helupprustning av torkmöjligheterna i BRF Svenshögs tvättstuga i Sofiaparken i Lund. Allt från håltagning, till elarbeten och ventilationsdragning till själva maskininstallationerna.

Före
Efter
Före
Efter
Kund: MKB Fastighets AB

KÖPENHAMNSVÄGEN 28, MALMÖ

Torktumlaren på Köpenhamnsvägen 28 var gammal och bidrog till kondens på väggar och tak. Vi bytte maskinen till en ny direktutblåsmaskin för att förbättra ventilationen och torkmöjligheterna i tvättstugan. Vi borrade utblåshål och drog ny ventilation tillsammans med installtionen av ny torktumlare.

Kund: MKB Fastighets AB

ADJUNKTSGATAN 3, MALMÖ

Torkmöjligheterna i detta torkrummet på Adjunktsgatan i Malmö var något begränsade då det lilla, äldre aggregatet inte förmådde torka tvätten snabbt och effektivt nog. På uppdrag av MKB installerade vi ett nytt torkskåp med direktutblåsning, tog ner tvättlinorna, kasserade aggregatet och förbättrade därmed torkmöjligheterna avsevärt.

Före
Efter
Före
Efter
​Kund: BRF Gotthard

KUNGSGATAN 33, MALMÖ

BRF Gotthard i Malmö villa minska sina energi- och vattenkostnader för tvättstugan och samtidigt göra det hela lite mer trivsamt. Vi drog fram varmatten till maskinerna, installerade nya tvättmaskiner och en värmepumpstorktumlare från Miele. Succé!