KONTAKT
Kontakt
x-img

Installationstjänster

 

Köp dina vitvaror av oss - och lägg till installation, så tar vi hand om alltihopa. Du behöver inte tänka på något. EP-Service sköter kontakten med hyresgästen och hanteringen av produkterna. 

Våra processer för att hantera installationer av vitvaror har utarbetats under 20 års tid. Vår gedigna erfarenhet och effektiva logistik ger dig som fastighetsägare eller förvaltare stort värde. Låt oss ta hand om hela ärendet och få dina vitvaror utbytta snabbt och korrekt till rimliga priser med nöjda hyresgäster!

Nedan följer en kort sammanfattning på hur det kan se ut när du beställer installation av vitvaror hos oss:

 

ordermottagning

Veronica och Ellie tar emot er beställning på telefon eller mail.
Oavsett reparation eller installation ser de till att du får professionell service. Ingen fråga är irrelevant, de finns här för er skull.  

 

Samordning

Johan beställer produkterna. När dessa ankommer till vårt lager ringer Johan och Kim till hyresgästen, företaget eller privatpersonen som lagt ordern. Då bokas en tid för leverans och installation, som ska passa båda parter.

 

Lagerhantering

Allt gods kontrolleras och omhändertas samt administreras av vår lagerpersonal för en så smidig och effektiv hantering till våra kunder som möjligt. 

 

Leverans

Våra installatörer lastar bilarna fulla varje morgon, som därefter kör ut till kund för att leverera och installera enligt tidsplan i hela Skåne. 

 

Installation 

Väl på plats bärs produkterna in och installeras fackmannamässigt, direkt i köket eller i tvättstugan. Installatörerna frånkopplar de gamla vitvarorna , packar upp emballaget och ser till att produkterna hamnar på rätt plats och blir rätt monterade för att du ska kunna använda dina vitvaror omgående problemfritt. Vi tar sedan med oss den gamla produkten och säkerställer en miljövänlig efterhantering.

 • Smidigt och flexibelt

  Vi har nyligen inlett vårt samarbete med EP-service för installation
  och service av vitvaror samt tvätt utrustning. Deras långa erfarenhet
  av service och kvalitetstänk gjorde vårt val av leverantör
  enkelt. Under de tre månader långa förhandlingar visade de på
  stor flexibilitet och smidighet. Dessutom är de en av få leverantörer
  som kan ge oss den fullservice vi efterfrågade.
  Under de inledande månaderna har de absolut infriat förväntningarna
  bl.a. avseende våra höga krav på leveranstider, service,
  bemötande.


  Rose-Marie Stolpe, AF Bostäder

 • En trygg service

  "På Folksam har vi använt EP-Service till reparation och installation av vitvaror och tvättutrustning i vårt fastighetsbestånd i malmöregionen i många år. Vi är mycket nöjda med den service vi fått. EP-Service är tydliga och trygga i vad de lovar och utför sina uppdrag med högsta klass."

  Krister Bergström, 
  Folksam Fastigheter AB

 • Trevliga och tillgängliga

  "Stena Fastigheter har sedan Maj 2008 Fastigheter i Lomma/Bjärred. Vi behövde någon som kunde serva våra vitvaror och vår tvättutrustning och då vi använde oss av EP-Service redan tidigare valde vi att fortsätta detta samarbetet i Lomma, vilket fungerar både bra och snabbt. På kontoret finns trevlig personal som hjälper till och ger råd när behov finns. De har de flesta reservdelar och produkter i lager och betjäningen går snabbt. Jag är mycket nöjd."

  Jan Halvorsen, Stena Fastigheter AB

 • God service

  "Södertorpsgårdens seniorboende använder EP-service vid nyinstallation och reparation av vitvaror och fastighetstvätt.

  Vi har alltid varit mycket nöjda, liksom våra hyresgäster med den goda service som EP-Service erbjuder oss."

  Anders Palmqvist, Södertorpsgården

Memory: 2 mb